OM

Pia Brinkmann Stenhede är född och uppvuxen i Tyskland. Hon har studerat blockflöjt för Göran Karlsson vid Musikhögskolan i Göteborg och vid mästarkurser för Hans Martin Linde, Markus Zahnhausen, och Dan Laurin. Pia är mycket aktiv inom konsertverksamheten i Sverige, och har bl.a. framträtt med Göteborg Baroque, Utomjordiska BarockBolaget, Göteborgsoperan, Mikaeli Sångare, samt Buratino Dockteater. Hon är också flitigt anlitad för kyrkokonserter, solokonserter, företagsspelningar, och kan höras på flera skivinspelningar. Hon har turnerat i Norge, Frankrike, Tyskland och Danmark och är medlem i den tyska blockflöjtskvartetten ”Flauto dolce” och den svenska trion Flauto Speranza. Pia har varit dirigent i Göteborgs Ungdomsorkester under 10 år och driver ofta kurser i egen regi. Hon har undervisat både privat och vid kulturskolor i Sverige och Tyskland, och är för närvarande anställd vid kulturskolan i Lerum.

Ulrika Davidsson är en mångsidig musiker som framträder på hammarklaver, klavikord, cembalo och piano. Hon har konserterat runt om i Europa, USA, samt Sydkorea och Japan. Hon undervisar i piano och historiska klaver vid Ljungskile folkhögskola, och anlitas dessutom flitigt vid internationella akademier och festivaler. Hon är också kyrkomusiker i Öckerö församling.
Ulrika har tidigare varit Assistant Professor vid Eastman School of Music; Music Director vid Rochester City Ballet, USA, lärare vid Hochschule für Künste Bremen, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt Högskolan för Scen och Musik, Göteborg.
Ulrika har studerat vid Eastman School of Music, där hon erhållit en doktorsexamen i piano och historiska klaver, samt en mastersexamen i cembalo. Hon är också utbildad vid Musikhögskolan i sin hemstad Göteborg, och Sweelinckkonservatoriet i Amsterdam. Bland hennes lärare märks Barry Snyder, William Porter, Malcolm Bilson och Elisif Lundén. Ulrika finns representerad på CD med klaversonater av Haydn. Hon har mottagit Statens Konstnärsstipendium, Adlerbertska stipendiet, Mölndals Kulturpris m.m.